KRISTINA PLAKALA KAD JE UPOZNALA IVANU: “Pričale smo pola sata”, evo šta joj je rekla, KRISTIJANU BILO NEPRIJATNO

Bivši robijaš Kristijan Golubović nedavno je djevojku Kristinu Spalević, sa kojom je prevario suprugu u “Zadruzi”, upoznao sa kćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom.

Suočavanje sa bivšom suprugom Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posjete Kraljevu, kada su otišli da se upoznaju sa Kristijanovom kćerkom Verom

Bilo mi je neprijatno kada sam je vidjela, pobjegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamjera. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osjećaja o tim stvarima, ali kada sam vidjela kakva je osoba, stvarno nemam riječi. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on htio da se suočimo sa tim – rekla je Kristina dodala da želi da gradi dobar odnos sa Golubovićevom djecom.

– Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dijete, pa bih željela da naše dijete provodi vreme i sa Kristijanovom djecom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba – rekla je Spalevićeva za Objektiv i dodala da ipak ne očekuje druženje sa Ivanom.

– Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dvije smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako.

Leave a Reply