SHA SE SINOĆ UHVATIO ZA GLAVU KAD JE ČUO, javili mu vijesti o Ivani: “Ne može ovo da mi uradi”, i Janjuš iznenađen kad je ČUO

Nenad Aleksić Ša žalio se zadrugarima da se plaši da će mu supruga Ivana, koju je u “Zadruzi 4” prevario sa Tarom Simov uzeti sav novac sa računa, a dodatno ga je pogodilo i to što je od Ive Grgurić na “Zadrugoviziji” čuo da je Ivana veoma prisna sa Vladimirom Tomovićem.

– Šta sam sad uradio… Neko može ovako da mi uzme sve, jer ima ovlašćenje… Uzeće mi lovu svu sa računa… – kukao je Ša.

– Može? – pitao je Janjuš.

 Ima ovlašćenje. A čuo si sa kim je, kapiraš? Razumiješ šta je to? Na sve to me ova (Tara) j**e ovdje, razbija mi mozak. Da li ste čuli Ivu sa kim je (Ivana). Znaš sa kim je? I znate čije pare se troše. A to nisu male pare. Nije to cifra 5, 10, 15, 20, 25, 30… To je… Imam advokata, ali nisam dao punomoćje… I na sve to me Tara d**a što pričam sa Paulom. Skandal – nastavio je reper, aludirajući na to da će Ivana trošiti novac sa Tomovićem.

Podsjetimo, Ivana i Tomović su se u petak uveče uključili uživo putem Instagrama i demantovali da su u ljubvnoj vezi, te naveli da su samo dobri prijatelji, a Ivana je tom prilikom rekla i da se nada da će joj Ša “uskoro biti bivši muž”.

Leave a Reply