EVO GDJE JE MILJANA KULIĆ USLIKANA, OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA: Mislila da je niko ne vidi, KAD MARIJA VIDI OVE SLIKE…

Miljana Kulić i Lepi Mića bili su gosti voditeljke Ivane Šopić u sinoćnjoj emisiji “Narod pita”.

Ekipa portala Pink.rs obavila je intervju sa Miljanom prije samog početka emisije, a najviše je zanimalo da li se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom, s obzirom na to da je Marko Đedović gostujući ranije u gorepomenutoj emisiji izjavio da su mu ljudi u Borči prilazili i govorili da su Kulićeva i Čolić viđeni u etno selu zajedno, gdje je Zola boravio i posle “Zadruge 3”.

Kulićeva je i u intervjuu za naš portal, kao i u emisiji, izjavila da je u etno selu bila posle superfinalne žurke, gde joj je Zola pomogao da iznajmi sobu, te da se između njih dvoje ništa nije desilo i da ga od tad nije videla, kao i da nije u kontaktu sa njim, jer navodno nema njegov broj telefona. Lepi Mića je u emisiji iznio da ima saznanja od bliskih prijatelja koji se nalaze u etno selu da je Miljana tamo sa Zolom, ali je ona to sve vreme negirala.

Miljana je rekla da će potvrditi da se nešto dešava ukoliko neko budeo imao foto dokaze za to, a u nastavku ovog teksta možete videti fotografije koje jasno potrvđuju da se Kulićeva tamo nalazila nekoliko sati pre početka emisije.

Izvor sa lica mesta kaže da se iz Miljanine i Zoline sobe mogla čuti svađa.

Izvor:Pink

Leave a Reply