“UPRAVO VJENČANI” KRISTIJAN SINOĆ IZNENADIO KRISTINU: Voditeljica nije vjerovala šta čuje, EVO ŠTA JE GOLUBOVIĆ OTKRIO SINOĆ

Kristijan je sinoć došao u studio kao Kristinin dečko da je podrži.

Prije nego što je ona izašla, on je razgovarao sa Dušicom i otkrio neke planove:

– Večeras bih bio džentlmen prema Kristini i njenim roditeljima. Ali Kristina kakvu je prošlost imala, samo je trebalo da mi se predstavi na drugačiji način. Poslije kiksa sa Čorbom i Carem sam joj pružio ruku prijateljstva i pažnju i jednako smo se spojili, bilo nam je lijepo. Kada smo krenuli da se družimo, vidio sam u kom pravcu ide i hteo sam da povučem ručnu. Ovakve djevojke kao nju sam uvijek kritikovao i odjednom… Ne znam šta mi se dogodilo, da sam ja odjednom u onom vakuumu došao u situaciju da budem bezobziran na trenutak, dogodilo se šta se dogodilo – istakao je Golubović.

– Da li nekako možeš da izbjegneš da kažeš to “takva devojka”? I ona treba da prihvati tvoju prošlost – pitala je Dušica.

– Ja bih volio, ali mene bombarduju ljudi. Ja sam sa njom u vezi, čekam je večera, ali prošlost, ne znam… Znam sebe, svoj karakter. Ona kao žena nije smjela nešto sebi da dozvoli, trebalo je samo da mi kaže istinu… Ona je ublažila sve. Ispričala je neku prošlost koju ne postoji. Dosta toga nisam znao. Kada me je grom udario iz vedra neba napolju… Imam emociju, ali da li da nosim njen krst na leđima – govorio je Golubović.

A onda kada je Kristina stigla, otkrio je i njoj šta je čekA.

– Šta ćete sada? – upitala ih je Dušica.

– Ja sam sada vođa parade, 10 dana sam nacrtao, sjednemo u auto i “Upravo vjenčani” – odgovorio je Kristijan i iznenadio Kristinu.

Leave a Reply