BIZARAN DETALJ NA IZBACIVANJU: Otkud OVO u Kristininoj ruci? Pogledajte šta su kamere snimile nakon što ŠTO SE POZDRAVILA SA KRISTIJANOM (FOTO)

Nedjelja veče rezervisana je za izbacivanje iz rijaliti programa “Zadruga”. U duelu su se našle Miljana Kulić i Kristina Spalević. Međutim, nakon igrice koju je organizovao Veliki šef nikome se nisu duplirali glasovi jer se zadrugake nisu snašle u igrici, piše Srbija Danas.

Voditelj je saopštio da je jedna takmičarka dobila 18% glasova, a druga 82% posto. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan Milošević je zadrugarima otkrio da takmičenje napušta Kristina Spalević, a zadrugari su se pozdravili sa njom.

U studiju je Kristinu dočekao Kristijan Golubović, što je nju iznenadilo. Odmah mu je pritrčala u zagrljaj, a onda je uslijedio hladan tuš.

Kristijan ju je obavestio da zna šta ga je sve slagala i da poseduje snimke o njenoj prošlosti. Kristina se iznervirala što ju je kudio pred kamerama jer se nadala boljem dočeku.

Detalj koji je svima privukao pažnju je da je Kristina u ruci držala ličnu kartu. Zadrugari su više puta u Beloj kući pričali kako pred ulazak u rijaliti lična dokumenta, mobilne telefone i bitne stvari ostavljaju u produkciji.

Da li je Kristina prije dolaska u studio svratila do produkcije i uzela lična dokumenta ili je to umjesto nje učinio Kristijan po joj dao kada su se zagrlili, ostaje nam da saznamo.

Leave a Reply