IMALI SU POLJSKI WC – EVO KAKO JE IZGLEDALA KUĆA MILJANE KULIĆ PRIJE SLAVE I BOGATSTVA: Ruševina, sve zaraslo u korov

Nakon što se Marija Kulić pojavila sinoć u Zadruzi poslije dužeg vremena, Marko Đedović razgovarao je sa Sandrom Rešić o porodici Kulić i njihovoj situaciji, te otkrio neke do sada nepoznate detalje.

“Svi je sad napadaju, ali kako da joj ne dam cigare? Sto puta sam joj dao posljednje, jer znam da će meni neko dati uvijek. Sinoć ti ukrala cigare, ja sam je vidio, pa sam joj dao jednu, a rekao da ću ti ja vratiti i reći da sam uzeo. Greota, žao mi je”, pričao je Đedović.

“I meni je žao”, rekla je Sandra.

“Marija je sinoć došla i ne može ona poslije svega što se desilo da mi kaže hvala za to, a ne može ni da me nacrni, zato što vidi. Ostajem ja bez cigareta, jer moram njoj da dam, a ona je zavisna i jadna, ne može da ne rovari po stvarima. A s druge strane, neće mi dirati hranu ni ništa, nego će mi tražiti, jer zna da ću joj dati. Prvo se iznerviram i poslije dva minuta joj dam, kad skontam da je to Miljana. Nije ona kriva, krivi su oni koji joj nisu pomogli kad je trebalo, sad je kasno da joj pomognu”, rekao je Đedović i nastavio:

“Zamisli to dijete koje će sutra odrastati s tim. Ono fino, znaš kako je sladak, šta ćeš. Bolje voz da me udari, ne dao Bog nikom. Zamisli tek kako je njima, puni su gnjeva. Kad zamišljam tu porodicu, pomislim kako je puna kuća tuge, nesreće, svađa… Vidi, ona nosi stvari iz podzemnog prolaza, ove stvari koštaju 1.000 dinara što ona nosi. Oni njima kupe bundu i od hiljadu eura, dve, tri, da im nadomeste, ali to je bunda od tuge, nečije nesreće”.

“Ja ne razumem taj momenat kad je počelo sve to, kako je moguće da tad nisu…”, prokomentarisala je Sandra.

“Nisu imali mogućnosti, vjeruj mi. Oni nisu imali gdje u WC da odu, imali su poljski WC. Miljana tri puta pokušavala da se ubije. Siniša ih pijan maltretira… Misle da je sramota nemati. E, onda odavde kad je uzela pare, napravila je kuću, pa su imali i kola, razumiješ? Ljudi su im dali sve”, objasnio je Đedović.

Leave a Reply