PJEVALA SA ZMIJOM I U LUDAČKOJ KOŠULJI, A VEČERAS SPREMA NAJLUĐI SPEKTAKL! Marija Gruevska otkrila ŠTA je u finalu!

Pjevačica Marija Gruevska je svojim glasom i neobičnim scenskim stajlinzima zapalila aktuelnu sezonu takmičenja Zvezde Granda

Večeras u 21 čas počinje veliko finale muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Saša Popović je poručio glasačima iz Srbije “da se probude”, Zorja Pajić poručila da čeka nastup “zapeta k’o puška”.

Marija je takmičarka koja je šokirala žiri i publiku svojim scenskim nastupima – pjevala je sa zmijom oko vrata, bila je časna sestra, ali i Hanibal Lektor, a sada nam je ekskluzivno otkrila i kako će izaći na binu u velikom finalu!

marija-gruevska

“Ja ću na sceni biti egipatska boginja Mjeseca Izida, koju na scenu dovode njena četiri čuvara”, rekla je Marija i dodala: “Ukoliko prođem dalje biću jednostavnija, jer smatram da se u finalu moramo predstaviti kao da je to revijalni dio, jer su svi finalisti fantastični, sve bolji od boljeg”, rekla je Marija za MONDO.

Što se tiče numera koje je spremila, Marija kaže:

“To je koktel koji počinje Betovenovom “Mjesečevom sonatom”, pa nekoliko balkanskih hitova u kojima je Mjesec centar odvijanja, za završavamo opet “Mesečevom sonatom”.

87eaf35b439e2bcdede4a594cc3d22657d5101f2

Gruevsa je prokomentarisala i izjavu Zorje Pajić da je vidi kao favorita za pobjedu i rekla: “Od srca joj hvala što sam njen favorit, jer ona nije moj favorit, ona je za mene pobjednica ovog šoua i lik koga sam upoznala prije par mjeseci, a molim Boga i nadam se da će mi biti kao sestra do mog zadnjeg daha!”.

m

Leave a Reply