KRISTIJAN OČI U OČI SA ŽENOM IVANOM PRVI PUT NAKON PREVARE- EVO ŠTA MU JE ODMAH REKLA: 1 rečenica ga je dotukla

Golubović progovorio je o Zadruzi, supruzi i diksvalifikaciji!

Bivši zadrugar koji je diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga 4, zbog agresivnog ponašanja Kristijan Golubović ekskluzivno za portal Republika.rs progovorio je o svim detaljima nakon što je napustio imanje. Kako je sukob sa Miljanom Kulić prouzrokovao njegovu diskvalifikaciju, Kristijan je odmah prokomentarisao nju.

– Shvatate da je mentalno poremećena! Ona ima dijagnozu i to se vidi i zna – rekao je Kristijan, a potom otkrio sve detalje odnosa sa njom:

– Ja vam se kunem, evo vi novinari organizujte policijski detektor laži, evo najbolji u zemlji, ako nemate novca, ja ću platiti. I pitajte me najgora moguća pitanja. Zgražavaćete se šta je ona meni radila u wc-u apartmana. Zgražavaćete se!

Javnost se pobunila kada je Kristijan pokušao da smiri Kristinu Spalević, njegovu rijaliti ljubavnicu na jednoj od žurki, zbog čega su se mnoga društva pobunila, kako on govori u nastavku intervjua. Kristijan je i dalje zastupao svoju stranu priče.

Kristijan otkriva i šta je to što ga je privuklo kod Kristine i zbog čega je odlučio da se baš sa njom upusti u ljubavnu aferu, iako ga je kod kuće čekala supruga Ivana sa ćerkom Verom.

– Sa Kristinom sam se našao nekako energetksi, podsjetila me je previše na moju pokojnu suprugu sa kojom sam proveo skoro tri decenije. Kapirali smo se na skoro svim poljima. Tjerao sam inat Ivani zbognjenog kinjenja šest godina. Moja loša oblika da na grozan načim, vratim njoj za sedam godina kinjenja za ono što je ona meni radila. Prvo što mi je rekla Ivana: “Ovu kuću zaboravi, ideš u sud da daš izjavu, a moje dijete nećeš da vidiš”. Kada bih uložio veliki trud, i kada bih se ponašao kako treba, ja bih mogao i da vratim taj brak – govori Kristijan i dodaje:

– Kada sam vidio da smo Kristina i ja provaljeni kao da me je neko šipkom probio kroz dijafragmu. Nisam to tada prekinuo jer ako sam već nešto uradio idem do kraja, a za Ivanu ako je nešto urađeno nema više nazad. Ja sam poslije osetio i neku emociju prema Kristini. Dobra je prema meni, nije prema sebi, nema lijepu sliku u javnosti. Ja nisam ljubomoran, ja sam pun samopouzdanja. Što se srca tiče i tijela, ja mogu da pružim ženi ono što ni jedan muškarac ne može.

Mnogi zadrugari, ali i pitanja gledalaca koja su stizala u Bijelu kuću bila su da Kristijan sve vrijeme ponižava Spalevićevu, zbog čega su usledile i mnogobrojne svađe, rasprave, ali i raskidi. Kristijan je priznao da je njoj to najviše smetalo, ali da iza svega toga postoji pozadina, zbog navodnih priča koje je čuo o njoj:

– Nju muči što sam je ponizio javno na televiziji i mene je stid i grize me savjest, ja uradim nešto iz inata, pa kažem da nisam takav. Ovo je velika greška što su mi uradili, jer su toliko ljudi uložili za mene i ja sam uložio za taj rijaliti

U Bijelu kuću stiglo je zvanično pismo produkcije da je Krsitijan diskvalifikovan, ali ne kao i uvek, da će potraživati kaznu od njega u vrijednosti od 50. 000 eura, kao što je bio slučaj sa svakim prethodnim takmičarom. Golubović je otkrio detalj o ugovor, te je tvrdio da kod njega u ugovoru takva stavka ne postoji:

– Ja u ugovoru nemam to, sem ako nekoga ne udarim ili napravim pravu diskvalifikaciju, ovo je tiha diskvalifikacija da se ne bi desilo. Ja znam šta su oni uradili, mislim da je produkcija sebe ubijedila da ja neću preći preko Miljaninog psovanja i da ću kad tad da je udarim, a pošto su dobijali primedbe od nekih društva za nasilje, koje kao ja sprovodim, oni su odlučili da se mene otarase, nego da bude tako nešto. Ali ovo je rijaliti, kao Farma 6, on je moj, ja sam moralni pobednik, fizički pobednik, ono je bila paušalna ili gratis
– Naravno! Ja ću sa Kristinom sve što smo se dogovorili oko kombinacije, videću da li ona može da bude neko koga sam ja video u njenom odrazu, karakteru, ako je ona ono što je meni predstavila, početkom rijalitija, ne da će dobiti štiklu, ne treba mi takva ni za prijateljicu, zna se za šta takva služi! – priča diskvalifikovani zadrugar i nastavlja:

– Kristinu bih definisao kao starletu u pokušaju, ona nema super građu, ona je zdepastija, teretana, ja volim da dohvatim, što kažu seljaci, ali ovaj, ona je onako, malo jača, snažnija i zna da se uradi, ali nije u fazonu vještačka usta, zubi, dosta je prirodna, sem one kose, ja ništa nisam video. Skinuo sam joj, da ne mora da opada! Šta da vam kažem, drago će mi biti ako Kristina izađe napolje i pokaže djelima da je ona ta osoba koja je bila unutra, ja nisam tip za ženidbu, jednom sam se oženio u crkvi i nikad se ne bih razveo iz tog braka, ona nosi svoje prezime, ja svoje, nisam ni Danijelu vjenčao, pa ne moram da vjenčam ni Kirstinu, ako smo toliko komptabilni, ona ako bude tražila da to učinim, to je ono u praksi, papir, važno je šta osjećamo jedno prema drugom.

Leave a Reply