DUŠAN MOLIO TANJU SAVIĆ DA GA NE OSTAVLJA, PROCURILI DETALJI RASTANKA: Dovela sinove u Srbiju – OTKRILA DA LI ĆE MU OPROSTITI

Tanja Savić jučer je konačno stigla u Beograd sa svojim sinovima, a na beogradskom aerodromu su ih dočekali, osim medija, i porodica – sestra Biljana, brat Tomica, kao i njihova djeca. 

Susret dječaka sa porodicom je bio emotivan, a pjevačica je rekla da je konačno srećna. Ipak, o mužu nije željela da mnogo govori, osim da nema šanse da mu se vrati.

Kako Kurir saznaje, Dušan je molio Tanju da ostane sa sinovima u Australiji, obećavao je da će se promijeniti, da više neće imati ispade i biti ljubomoran, ali ga je ona ignorisala. Savićeva je donijela odluku da Dušanu ne oprosti agoniju kroz koju je prolazila 15 mjeseci. Ona ne može da zaboravi šta se sve izdešavalo, kako je bez njenog znanja odveo sinove na Gold Kost i čak često branio da komuniciraju s njom.

A da Dušan želi da bude s pjevačicom, jasno je iz njegove izjave koju je dao za Kurir.

– Volim ih sve troje više nego išta, želim da budemo svi zajedno što prije, kao što bi trebalo – rekao je Jovančević, koji je do samo prije neki dan isticao da je podnio zahtkev za razvod braka od Tanje.

Leave a Reply