PRVI OKRŠAJ MAJE I DALILE, OVO SE ČEKALO: Maja joj sasula sve u lice, Dalila skočila, NASTAO ŽESTOK SUKOB (VIDEO) – ITCbuss

PRVI OKRŠAJ MAJE I DALILE, OVO SE ČEKALO: Maja joj sasula sve u lice, Dalila skočila, NASTAO ŽESTOK SUKOB (VIDEO)

Sinoć je održana emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Filip Car i Dalila Dragojević su ušli u sukob zbog njegove nove veze, piše Pink.rs.

Jedini problem između Dalile i Dejana što su napravili to što jesu, a Filip i ona su isti! Ljubomorni i istog karaktera – dobacio je Đedović.

– Šta da kažem? Zaljubio sam se u nju, sve sam ja to htio sa njom, sve mi je prijalo. Čak i on što me je mučilo sam nekako uspio da prevaziđem! Ja sam htio da za*ebem i majku i oca i cijeli svt zbog nje, ali mi nismo bili srećni!

Nemoj to da govoriš u moje ime, ja sam bila srećna! – vikala je Dalila.

Ti si znao kakva je Dalila i šta te čeka! – dodao je Đedović.

Pravite se svi ovdej žrtve, svi ste jadni kao! – ubacila se Maja.

Zaijmenio me je za pet sati. U pola osam je došao da mi kaže da me voli a onda otišao sa tobom, o čemu ti pričaš? – pitala je Dragojevićka.

Mi smo se tada poljubili u radionici – rekla je Marinkovićeva.
Molim te budi realna, znam ja da tebi ovo sada ne odgovara ali budi realna – nastavljala je Dalila.

Možeš li da staneš? – pitao je Car Maju.

Neću, ja ću da pričam o svemu što želim, nisam se ja nikome u odnos umiješala, nisam ja glupa nemojte vi meni te fore. Mene ste vređali ovde – vikala je Maja.

Majke mi moje, nikada ja tebe nhisam uvrijedila, sve što sam rekla bilo je zbog Dejana jer je on taj koji je udarao glavom u zid i povrjeđivao se – nastavila je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *