SKANDAL! OTKRIVENA TAJNA Maja Marinković htjela da uništi brak Darku Laziću: Došla mu ispred kapije, evo šta je uradila, OTKRIVENA VELIKA TAJNA

Kontroverzni rijaliti par, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se sukobili, nakon čega je košarkaš zapretio da će otkriti ime pjevača kome je Maja pokušala da uništi porodicu. Janjuš je pred ulazak u Zadrugu otkrio prijatelju da je riječ o Darku Laziću otkrio kakve scene mu je Maja priređivala.– Maja je bila zaljubljena u Darka, upoznali su se na nekoj privatnoj proslavi i tu su se kao nešto muvali, ali on nije hteo da joj da broj telefona. To se dešavalo na ljeto 2018. godine, Maja još nije bila poznata javnosti, a Darko je tad bio na početku veze sa Marinom. Sve se to desilo pre nego što je ona ušla u ‘Zadrugu 2’ i prije nego što je on doživio saobraćajnu nesreću. Naravno, posle par dana ona je našla našla njegov broj telefona i krenula da mu šalje poruke. Svakodnevno ga je uznemiravala, a po Janjuševoj priči i on je njoj stalno nešto obećavao, te da će da se vide, pa će kao da je vodi na piće, jednom prilikom joj je rekao de će je povesti sa sobom na tezgu, ali je poslije nekog vremena samo prestao da se javlja – kaže izvor za “Svet”.– Tada je već zavolio Marinu, pa je vjerovatno zbog toga isklirao Marinkovićevu. Maja je išla čak i u Brestač, dolazila je ispred njegove kapije, šutirala je i urlala da joj otvori vrata. Pravila mu je scene. Janjušu je sve to ispričala nakon što su izašli iz prošle sezone Zadruge, sve mu je priznala. Mislim da ga je i nakon što je dobio dijete više puta uznemiravala, pa čak i njegovu ženu, slala joj je poruke da je glupa i prosta jer vjeruje da joj je Darko vjeran – kaže Markov prijatelj za gorepomenuti list i dodaje:

– Ona je bolesna osoba i njoj stvarno treba stručna pomoć. Ne izaziva Janjuš u njoj to ludilo, ona se tako sa svakim ponaša. Voleo bih da stvarno stavi tačku na tu priču sa njom, zbog nje je sve izgubio, ne mora još i glavu.Podsjetimo, u toku svađe između Maje i Marka on je pretio kako će objelodaniti sve njene tajne.

“Vrijeđaću te svakog dana dok mi se ne skineš… Psihopato uništila si mi porodicu. Pjevaču si zamalo uništila brak. Hoćeš da iznesem ime?”, drao se Marko.

Leave a Reply