BIVŠI ZADRUGAR SE VRATIO NA IMANJE! Dušica ga NAJAVILA – svi ostali u ŠOKU kad su ga ugledali u STUDIJU

Zadrugarka Nataša Radan bila je nominovana za izbacivanje, a kao njenu podršku, voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila Mirka Gavrića, muzičkog producenta, pjevača i bivšeg zadrugara.

Nataša je izgubila nekoliko prijatelja kada je ušla u “Zadrugu 4”, zbog toga što ih je optužila da su iznijeli prepiske između nje i Anđela Rankovića. Jedan od njih bio je Mirko Gavrić, a on je pre nekoliko mjeseci gostujući u emisiji “Pitam za druga” izjavio da je i dalje smatra prijateljicom, ali i da je razočaran u nju.

– Moja prijateljica jeste. Desila se situacija gdje je ona ničim izazvana pričala kako sam ja pustio neke skrinšotove s njom, a onda se prebacila na njega (Ivana). Nikada sa svojim prijateljima ne pričam tim pisanim putem. Nataša je meni rekla da je nešto imala s Anđelom, ali ja nikada nisam ulazio u detalje. Jako lako je pljunula na ljude koji joj žele dobro. Onako lupetati i pričati gluposti… Ona je tako lako izgovorila naša imena, pa je sve prebacivala na mene. Novinari su joj rekli da prepiska nije sa Mirkom Gavrićem, a onda je prebacila na Ivana – izjavio je Mirko.

Leave a Reply