NEOČEKIVANO! BIVŠI DEČKO MISICE JOVANE OTKRIO ZA MEDIJE 1 DETALJ KOJI NISMO ZNALI O NJOJ: A tek da čujete šta kaže o SHA!

Bivši dečko misice Jovane Ljubisavljević, Luka Pojužina prvi put stao je pred kamere i progovorio o raskidu sa misicom.

– Kada si spomenuo da ljudi traže da vide ženu od Ša, kako gledaš na tu situaciju jer je i on ostavio ženu javno u rijalitiju?

Slabo ja pratim, ali svakako nije lijepo što je ostavio ženu i to je njegova stvar! Anđela znam od prije, trenirali smo kao mali! On je u početku pričao sa njom o meni i sjetio se mene, Jovana je lijepa djevojka i normalno je da je možda bacio oko. Sa Borom sam trenirao kod privatnog trenera, ali ne znam da li me se sjeća – odgovorio je Luka.

Nakon što je prokomentarisao poznanstva iz Bijele kuće, Luka se osvrnuo na komentarisanje klipova Jovane i njene priče koliko ga voli, kao i njenih odnosa sa drugim zadrugarima.

foto: Printscreen

– Da li ti je zamsetalo kada je Vladimir nju odabrao za omiljenu i kada je otišla u hotel? – upitan je Luka u emisiji ”Pitam za druga”.

– Mislio sam da će da ode, jer je to dio igre i meni je to okej! Tamo treba imati nekoga da porazgovarate o svemu i to mi je u redu. Bilo mi je teško kada je napadaju, ali ne znam šta sam mogao da uradim. Oni su bili unutra i nije mogla da pobjegne od njega, i napolju je dosta jaka i voli da priča – otkrio je Luka.

Leave a Reply