KRISTIJAN JAVNO OSTAVIO KRISTINU I PRED SVIMA POLJUBIO OVU ZADRUGARKU: “Hoću da budem sa tobom” (VIDEO)

U toku je porodični sastanak, a zadrugari biraju tri najzlonamjernije osobe među njima, a Kristijan Golubović raskinuo je sa Kristinom Spalević.

– Kenan je najzlonamjernija osoba, nikoga nije naveo do sada, psuje najviše u kući. Druga osoba je Jelena, ona je došla da rastavi jednu predivnu vezu, jedan predivan odnos i treba da te bude sramota. Treća osoba je Kristijan Golubović, koji nikome ništa nije dao u kući – rekao je Janjuš.

– Čorba je prva osoba, druga osoba je Mina i treća osoba je Aleksandra, imala je lošu namjeru prema Maji Marinković, dok je bila afera svadbe i Janjuša – izjavila je Ana.

– Za mene je to Čorba, za neke stvari, gdje je udarao nisko, tu je udarao nisko, to je to. Ša, da! I treća osoba je Nadica, možda sam se tako osjetila, bila je u pravu za neke stvari, ali ne mogu da kažem to, u tim trenucima sam se osjetila – rekla je Kristina.

– Ja ću navesti Erminu, Minu i Sanju. Sanja maltretira Matoru već danima i penje joj se po živcima, nekad i po nama zbog glasa – rekao je Kenan.

– Ja ću navesti Erminu, ona je bila zlamaćeha ljubavi, Mišel, za njega su rekli da je pritajeno zlo i navešću Necu, on je bio Zoro osvetnik – rekao je Fran.

Miljana i Kristijan su se sukobili, zbog čega je došlo do njegove šale, na koju su svi urnebesno reagovali, kada je odlučio da u šali raskine sa Kristinom i objavi da je u vezi sa Kulićevom.

– Za mene je Đedović, on je odradio zlunamjeru, da dođeš do korpus delikta iliti priznanja od strane počinioca. Evo, ja raskidam sa Kristinom i biću sa tobom! – izjavio je Kristijan u šali i poljubio Miljanu.

– Skloni se! Ja sam tebe zavoljela kao čovjeka, jer sam naivna bila! Ti si iznosio izmišljotine, vrijeđao mi porodicu – poručila je Miljana.

– Treći ispada da je Čorba, jer ispada ološ, zavodi djevojke, pa ih ponižava poslije – rekao je Golubović.

Leave a Reply