MODNA LEKCIJA DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ (45): Ovako treba da se oblači svaka poslovna žena, POGLEDAJTE SLIKU BROJ 3! (FOTO)

Odjelo ne čini čovjeka, ali mu popravlja samopouzdanje! Darije Kisić Tepavčević je čist primjer toga. Ona ima pamet, mnogobrojne diplome to dokazuju, ali ima i izvanredan izgled

Darija Kisić Tepavčević (45) je u žižu interesovanja došla kada se pridružila kriznom štabu organizovanom zbog pandemije.

Atraktivna plavuša je mamila uzdahe svojom pojavom, ali i odijevnim kombinacijama. Osim pameti, Darija je pokazala da ima i stila.

Izgleda da doktorka nije podlegla trendu da se žene u četrdesetim oblače kao tinejdžerke, pa je tokom javnih pojavljivanja pokazala kako poslovni stil može ženi da popravi samopouzdanje, ali i da izazove pažnju.

Pogledajte fotografije: 

251343-darija-kisic-tepacevic02-ff

foto: Kurir.rs

251353-patrijarh-ustolicenje-19022021-0016-ff

foto: ATA Images

251357-krizni-stab-28042021-0040-ff

foto: ATA Images

251341-darija-kisic-tepacevic-ff

foto: Kurir.rs

Darija Kisić je rođena 1975. godine u Sarajevu. Njen otac, Bogdan Kisić je prije početka rata u Bosni i Hercegovini radio kao inženjer elektrotehnike u sarajevskom preduzeću „Energoinvest“. Majka Vesna (rođena Pašić) je po struci pedijatar. Bogdan i Vesna su porijeklom iz Hercegovine. Kisići potiču iz mjesta Baljci, nedaleko od Bileće. Darija ima tri godine mlađeg brata Bojana koji je takođe inženjer elektrotehnike. Oženjen je aktuelnom ministarkom pravde Srbije, Nelom Kuburović. Kako je u jednom intervjuu priznala, Kisićeva je bila nestašno dijete, a to se posebno održavalo u odnosu prema mlađem bratu. Kaže da su se „obračunavali iza kuće“, da roditelji ne vide, a potom, kada je Bojan postao mnogo jači od nje, glavno oružje joj je postala diplomatija.

Leave a Reply