TARA SE JAVILA NA INSTAGRAMU I OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA: Odlučila javno da saopšti vijesti, IDE ZA AUSTRALIJU – ITCbuss

TARA SE JAVILA NA INSTAGRAMU I OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA: Odlučila javno da saopšti vijesti, IDE ZA AUSTRALIJU

Tara Simov, bivša zadrugarka i bivša devojka Nenada Aleksića je istakla na Instagram lajvu da li ima novog dečka, spomenula gdje ide kada se završi rijaliti i zašto je toliko spavala u rijalitiju.

“Ne opterećujem se da li me neki roditelji vole ili ne, nisam sa roditeljima u vezi”, rekla je Tara, a onda istakla da li ulazi u Zadrugu 5.

“Ne ulazim u Zadrugu 5”, rekla je ona.

Tara je spomenula i novu zadrugarku i bivšu devojku Nenada Aleksića Ša, Jelenu Batos.

“Osoba koju sam videla da je ušla, odmah da kažem da se nikad nisam vidjela ni čula sa njom, sve su to laži”, rekla je ona.

Tara je otkrila i da li ima novog dečka.

“Nemam novog dečka. Prvi dan mi je bilo teško, ali sljedećeg dana mi je bila Banja”, rekla je ona, a onda istakla da ide za Australiju kada se završi haos oko rijalitija “Zadruga”.

“Rado bih se zaputila u Australiju, ali treba da se završi haos oko Zadruge, pa dolazim tamo”, navela je Tara, a onda istakla zašto je spavala u Zadruzi i tako gubila honorare.

“Spavala sam u Zadruzi jer sam pila lijekove, doza lijekova je bila konjska, i jako je teško bilo biti budan pod tim lijekovima”, zaključila je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *