POMIRILI SE RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ: Zbog njega je ostavila Harisa?

Već izvjesno vrijeme se spekuliše da su Rada Manojlović i Milan Stanković obnovili vezu. Kako mediji saznaju, nakon raskida šestogodišnje veze sa Harisom, Rada se navodno vratila Milanu.

– Iako je prije 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vrijeme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i sretnija jer imaju isti pogled na budućnost – kaže izvor za “Star”, a prenose mediji i dodaje

haris-berkovic-rada-manojlovic

– Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji.

Rada Manojlović i Milan Stanković navodno su ponovo zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

– Prije dvije nedelje zajedno su posjetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi volio da se Rada uda za njega – kaže izvor i dodaje:

– Harisa nikada nije prihvatao i doživljavao kao budućeg zeta. Nije mu se dopadalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno miješali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra.

Leave a Reply