SAZNALA JE DA JE TRUDNA KAD MI JE OTAC PREMINUO: Ovo je Bobina BIVŠA ŽENA, evo šta danas govori o njoj!

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović prije braka sa pjevačicom Lepom Brenom, bio je oženjen Zoricom Nakić sa kojom je dobio sina Filipa Živojinovića. 

Boba gotovo nikada da ne govori o svojoj privatnosti, a sada da se dotakao prvog braka i ispričao događaj koji je promijenio život.  

– Kada sam počinjao nismo imali teniske turnire, morao si da putuješ negdje, a za to su bili potreba neka sredstva. Sa 18 godina sam bila prvak Evrope – amater i osvojili smo zlatnu medalju u miksu i u oktobru sam dobio nagradu grada Beograda bio sam među 10 najpoznatijih sportista u bivšoj Jugoslavili. Sa svojih 19, 20 sam se malo izgubio, nisam imao nekoga ko je mogao da me uzme za ruku i kaže sad ti ideš i radiš ovo. Mama je htjela da završim školu, vodila se onom “od sporta nema hljeba”, te dvije godine sam lutao – rekao je Boba i dodao:

https://www.instagram.com/p/CNId1-zlreg/

Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog Fiću i auto nije htio da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi neće ovo više biti moj život i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tad su krenuli moji uspjesi u karijeri.

2586987-zorica-nakic-ff

foto: Damir Dervišagić

– Imao sam 21. godinu kada se Filip rodio. Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presretni, ponavljali su “Mali Boba, mali Boba” i tako se sve desilo – rekao je Živojinović u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

Leave a Reply