DEMOLIRAN SALON DEJANA I DALILE, SVE JE UNIŠTENO: Oni se oglasili, objavili slike – DONIJELI VAŽNU ODLUKU

Dejan i Dalila Dragojević završili su rijaliti karijeru, barem za sada. Otkako su nezadovoljni pobjegli iz “Zadruge”, nismo ih viđali pred kamerama.

Oni su započeli svoj biznis i otvorili salon ljepote u Bijeljini, od kog su fino zarađivali. Ipak, sada je došlo vrijeme da se rastanu od njega. Dalila je donijela odluku da ga presele u Sarajevo.

Ovako smo počeli u Bijeljini, ovako i završavamo. Došlo vrijeme da se rastajemo. Odlazimo iz Bijeljine sa najljepšim uspomenama i idemo da ih nižemo u Sarajevu – saopštila je vlasnica , a zatim rekla da prostor koji je trenutno u haosu i izgleda demolirano nakon što su ga ispraznili, moraju da vrate u prvobitno stanje, prije nego što iz njega izađu.

xtnk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvdfn01eqv8vntrimzyyn2fmntu0ytzizjk4ogi4zduzzmvjowvkywuuanbnkzmczqooaieaaq

Ona je skidala tapete sa prozora i cijepala svoju sliku.

– Skidanje reklame, tačnije folije. Jer pametnjaković je uništio sve. Ne ide da se lokal ostavlja u ovakvom stanju – napisala je Dragojevićka.

74k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwprn01eqv8vytc5yjjlmjcwnjywztc4ngjinzu0ntzin2vknjfjn2quanbnkzmczqooaieaaq

Leave a Reply