“NISAM IMALA NAMJERU DA SE SVETIM, ALI…” TARA SIMOV se sinoć oglasila nakon raskida: Evo šta je poručila SHA

Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno ostavio Taru Simov u svom obraćanju u rijalitiju Zadruga ona je osjetila potrebu da se takođe oglasi na svom Instagram nalogu.

Ona je oglasila na Instagramu nakon još je Ša kontantno pljuvao po njoj u rijalitiju tokom cijelog jučerašnjeg dana i poslala mu jasnu poruku.

– Ja sam ti oprostila, ti sebi nećeš moći, što si otišao kada si mi bio najbliži, što si me otjerao kada sam pomislila da bih mogla da te zavolim. Nisam imala namjeru da se svetim ali namjestilo se i sada odlazim, bez pozdrava, sada kada sam ti najbliža. I znaj da spavaću mirno, sutradan kada ustaneš zadovoljan jer znaš da te neko čeka. I neće mi razbiti san kada umjesto mog glasa začuješ “Birate nepostojeći broj”, jer previše si mi snova razbio, ovaj ti ne dam, ovaj sanjam sama, kada već ti nisi umio da sanjaš o sreći sa mnom. I nikada nisi uspio da me zavoliš jer nisam želela da molim za tvoju ljubav jer nisam želela da preklinjem – stoji u citatu koji je objavila diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov, a vjerujemo da se odnosi na nedavni raskid sa reperom.

Leave a Reply