SVI JE ZNATE KAO NATAŽU IZ “ŽIKINE DINASTIJE”: A evo kako glumica danas izgleda, 36 GODINA KASNIJE

Ova zvezda jugoslovenske kinematografije je obilježila mnoga filmska i televizijska ostvarenja, uključujući i “Bal na vodi” i “Jagode u grlu

Jedna od najljepših jugoslovenskih glumica Gala Videnović Aleksić proslavila se u ulozi Vesne iz filma „Jagode u grlu“, međutim, javnosti su malo poznati detalji iz njenog privatnog života. Ona je prije nekoliko godina otkrila tajnu sa snimanja koju gotovo niko nije znao.

Videnovićevu publika u najvećoj meri pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a cijelu bivšu Jugoslaviju je fascinirala ulogom Ester u legendarnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“.

gala-videnovic-1

foto: Printscreen

Njoj je u ovom filmskom ostvarenju partner bio Milan Štrljić, a jednom prilikom Gala je istakla da su joj intimne scene teško pale.

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo se**ualno iskustvo, smatrala da ne može da djeluje kao da je iskusna – rekla je ona prije nekoliko godina i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u cjelosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Gala se prije nekoliko godina pojavila u sitkomu „Andrija i Anđelka“, gdje se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog.

gala-videnovic

foto: Printscreen

Pored sjajne glume, gledaoci su mogli da zapaze i da se čuvena jugoslovenska glumica nije mnogo promijenila i da i dalje plijeni svojim izgledom.

,

foto: Printscreen

Leave a Reply