GOTOVO! TARA SIMOV USELILA U STAN NENADA ALEKSIĆA ŠA: Otkriveni i detalji razvoda od Ivane, kome je šta pripalo od imovine

Nakon što mu je saopštena informacija da je supruga Ivana Aleksić odlučila da se razvede od njega, Ša je uplovio u vezu sa Tarom, a njihov odnos bio je poprilično turbulentan.

Više od ljubavi, njihovu vezu obilježile su česti sukobi, žestoke svađe i gotovo svakodnevne ljubomorne scene. Situacija je kulminirala kada je Tara demolirala Bijelu kuću, produkcija je donijela odluku da je diskvalifikuje, što je najteže palo upravo Nenadu.

Reper je odmah poručio svojoj porodici da se jave Tari i da se odmah useli u njegov stan, koji je do tada dijelio sa suprugom Ivanom, što je izazvalo osudu zadrugara, ali i dijela javnosti.

Nakon Tarine diskvalifikacije, ekipa „Paparaco lova“ ju je pratila u stopu i došla do ekskluzivnih saznanja – Simova se uselila u Nenadov stan, nakon što se odatle iselila njegova uskoro bivša supruga Ivana. Pored toga, „Paparaco lov“ otkriva koji su detalji Ivaninog i Nenadovog razvoda i kome šta pripada od imovine.

Detaljnije večeras u emisiji.

Leave a Reply