Klikom na sliku zatvorite prozor.

 
SHA SINOĆ DOBIO DOKAZ! EVO ŠTA SU MU PRIKAZALI NA EKRANU: Tara odmah zaključala profil na Instagramu, POGLEDAJTE BRUKU (VIDEO) – ITCbuss

SHA SINOĆ DOBIO DOKAZ! EVO ŠTA SU MU PRIKAZALI NA EKRANU: Tara odmah zaključala profil na Instagramu, POGLEDAJTE BRUKU (VIDEO)

Tokom prethodne noći otkrivene su mnoge tajne “Zadruge 4”, i to baš u emisiji “Gledanje snimaka”, koja uvek bude zanimljiva milionskoj publici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Na samom početku zadrugari su imali priliku da pogledaju kompilaciju surovih svađa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koja je mnoge ostavila u šoku.

Svi smo vidjeli da je ona njega uvijek ostavljala, i da je on pokušavao da se pomiri sa njom. Ja ne mislim da je on na klipu mislio na Stefana. Ona je njemu nabrajala da je on dosadan, naporan. Ovdje ima ljubavi, ali samo sa njegove strane. Vidjeli smo da je on odlijepio za njom. Ona se na silu ljubila sa njim – pričao je Karić.

Zadrugari su pokušali da Nenadu objasne kako je, čak i na klipu, očigledno da se Simova od njega ohladila, što je on uporno poricao i negirao.

Ona je govorila da njoj nedostaje taj dečko. Vi ste budale oboje – rekla je Nadica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *