IVANA ALEKSIĆ SA PRIJATELJICAMA SLAVILA RAZVOD U KAFIĆU: Evo ko joj je prišao, ovo nije očekivala (FOTO)

Ivana Aleksić, još uvijek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša sinoć je u jednom beogradskom restoranu slavila razvod od muža, koji ju je prevario sa Tarom Simov u “Zadruzi”.

Na proslavi su se našle pjevačica Kija Kockar i Sandra Miljaković, izabranica Viktora Živojinovića.

Ivana se dobro provodila sa prijateljima i nije skidala osmijeh sa lica.

https://www.instagram.com/p/COyO6p3ACp4/

 Sve tri su privukle veliku pažnju čim su se pojavile u restoranu. Ivana je prosto blistala, a mnogi gosti su je prepoznali te su joj prilazili tokom večeri i pružali joj podršku, govoreći joj da je Ša izgubio zlato i da će se kajati cijelog života zbog sramote koju joj je priredio – započinje izvor, pa dodaje:

– Ipak, bilo je i onih koji su joj dobacivali da su Tara i Ša rođeni jedno za drugo i da treba da budu zajedno. Ivana je na sve te komentare odgovarala samo osmehom i nije željela da se upušta u bilo kakvu raspravu.

Ipak, jasno je kako nije očekivala da će privući takvu pažnju javnosti i gostiju.

– Ivani je prišlo i nekoliko momaka koji su je obasipali komplimente, a ona je samo ljubazno odgovarala na njih i nije željela da produbljuje komuniklaciju, već je samo damski nastavila da se veseli u dobrom društvu koje joj je ujedno i velika podrška u ovim teškim trenucima – zaključio je izvor.

Leave a Reply