NA RUCI SVOG DJETETA SAM UGLEDALA OVU CRVENU LINIJU I ODVELA GA DOKTORU: Spasila sam mu život, evo šta mi je DOKTOR REKAO

Aleksandra Rudi (41), majka osmogodišnje Evana na ruci svog sina vidjela je nekoliko crvenih linija koje djeluju bezazleno. Iako joj je, kako kaže, bilo glupo da ga zbog toga odvede kod ljekara, ipak je to uradila, i time mu spasila život!

Nakon toga je na svom Facebooku objavila detalje događaja kako bi upozorila druge roditelje.

“Razmišljala sam da li da ovo uopšte objavim, ali suprug me je ubedio da je to ispravan potez. Sigurni smo da će značiti mnogim roditeljima.

Prije oko nedelju dana naš sin je pao prilikom posjete zoološkom vrtu. Udario se, pa sam mu očistila ranu čim smo stigli kući. Pošto su imali izlet tih dana, napomenula sam u školi da, budući da će posjetiti farmu, pripaze da mu dobro očiste i dezinfikuju ruke. Ipak, to je osmogodišnjak i guraće ruke gde god stigne.

poster

Kad se vratio, rane nisu djelovale inficirano. Međutim, uvećale su se i to je bila jedina promjena. Primijetila sam i jednu dugu liniju niz venu. Provjerila sam ranu na laktu – ista stvar. Iako mi je bilo glupo što dižem paniku zbog sitnice, odvela sam ga kod ljekara za svaki slučaj.

Međutim, kad smo stigli, ljekar mi je praktično čestitao na brzoj reakciji jer je moj sin imao sepsu. Brza reakcija i antibiotici su spriječili bilo kakve probleme, ali da sam čekala, stvar je mogla da bude mnogo gora. Zato, ako vidite ovako nešto kod svog djeteta – brzo kod ljekara”, poručila je ova mama.

Njena objava izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, a u brojnim komentarima su joj se roditelji zahvalili na upozorenju.

IZVOR: (mondo.rs)/ Novi.ba

Leave a Reply