“BOLJE RAZVOD, NEGO DA ŽIVE ZAJEDNO ZBOG KOMŠILUKA” DEJAN OTVORENO O RAZVODU RODITELJA: Evo šta mu je najviše falilo (VIDEO)

Dejan Dragojević danas je gost u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

On je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem progovorio o svom odrastanju i odnosu sa porodicom, sa kojom nije bio u kontaktu pet godina, zbog braka sa Dalilom Dragojević.

Nakon nekoliko pjesama po Dejanovom izboru, njih dvojica su započeli razgovor.

Kako si podnio očev odlazak? Šta ti je bilo neobično? I kako si reagovao kad si saznao da se tvoja mama ponovo zaljubila? – pitao je Nemanja Vujičić.

Bio sam ljut. Malo sam čudan, mene je sve to nerviralo, mlađi sam bio. Pola stvari nisam kapirao, znao sam kako se to komentariše, drugi čovjek da uđe u kuću. Nije dugo to trajalo, poslije sam zgotivio njega. Bio je dobar, imao je kvalitetne savjete, ne mogu da grešim dušu. Bolje tako, nego da su živjeli na silu zbog komšiluka. Sve se dešava sa razlogom – pričao je Dragojević.

U kojim mometnima ti je nedostajao otac? – upitao je Nemanja Vujičić.

On je sportski tip, falio je kad treniramo i u svim situacijama. Nisam imao otvoreno komunikaciju kao sa mamom, do razvoda. Poslije sam upoznao drugačijeg oca, išli smo zajedno u teretanu, na kupalište, išli da vozimo biciklu. Provodili smo vreme kao tata i sin, nismo imali takav odnos do tad i sve je bilo drugačije. Posle toga nam je očvrsnuo odnos. Čudna je to bila situacija. Kad bih rekao da postoje posljedice, postoje mnogo veće od toga šta bih mogao da kažem. Bio sam kao između dvije vatre, kad tata dođe, da li će mama proći pored. Sad vidim da su zajedno došli za Novu godinu, bitno mi je da imaju komunikaciju, da se čuju i brinu jedno o drugom. Imaju nas troje, zaslužili su da imaju komunikaciju kako valja – govorio je Dejan.

Leave a Reply