OVAKO SU CECU I GOCU DOČEKALI RODIĆI U TAZBINI, BOŽINOVSKA OTKRILA DETALJE: Bogata proslava, turbači – EVO ŠTA SU RADILI SVE

U kući Rodića u Titelu veselo se proslavila slava Đurđevdan, a tom prilikom okupio se veći broj gostiju među kojima je bila Svetlana Ceca Ražnatović, kao i Goca Božinovska.

Folk pjevačica Goca Božinovska, koja je prvi put bila kod budućih prijatelja Danijele i Bogdana Rodića na slavi u Titelu, oglasila se poslije slave i otkrila svoje utiske.

screenshot-9

Ona je odmah istakla kako su nju i Svetlanu Cecu Ražnatović u tazbini njihovih sinova Mirka Šijana i Veljka Ražnatovića odlično dočekali, te da su se ona i Ceca site ispričale pošto se mikrofona, prema njenim riječima, ovom prilikom, nisu latile.

“Prvi put sam sada došla kod Rodića i mogu da kažem da sam oduševljena Danijelom i Bogdanom. Pravi su domaćini, u to nisam ni sumnjala, a sad sam se i uvjerila. Ne znam mnogo njihove rodbine koja je bila na slavi, ali sam se sa Cecom slatko ispričala kad je došla. Nismo se dugo vidjele, pa smo razgovarale sve vrijeme. Super smo se provele na slavi kod prijatelja, odlično su nas dočekali za Đurđevdan. Puno sam pričala i sa prijom, ona je jedna žena iz naroda, ne zanima je javni svijet i drago mi je da se drži svog stava. Meni je bitno samo da se djeca slažu i vole, za ostalo ćemo lako”, rekla je Goca, pa otkrila da ni Ceca ni ona nisu zapjevale na slavi:

“Nedavno mi je umrla majka, pa se nisam baš veselila. Djeca kao djeca, uvijek tjeraju da se pjeva, ali nisam bila za to. Iznenadila sam se i kad su trubači došli, ne znam ko ih je zvao, samo su uletjeli u salu gdje smo sjedili, ali dobro. Slava je, što da ne. Poslije je tu svirao bend, ali nas dvije se nismo hvatale mikrofona”.

Leave a Reply