PRVI PUT U TAKMIČENJU, KARLEUŠA TRAŽILA AUTOGRAM OD KANDIDATA: Pogledajte ko je izašao na scenu, ovo se još nije desilo, NOVI POBJEDNIK?! – ITCbuss

PRVI PUT U TAKMIČENJU, KARLEUŠA TRAŽILA AUTOGRAM OD KANDIDATA: Pogledajte ko je izašao na scenu, ovo se još nije desilo, NOVI POBJEDNIK?!

U posljednjem duelu predstavili su nam se Ivan Rajić (17) iz Kiseljaka, Bosna i Hercegovina koji je bio u Milijevom timu i Velid Handžić (24) iz Kaknja, takođe Bosna i Herccegovina čiji mentor je bila Viki.

Ivan je pjevao pjesme “Jelena” i “Rock N Roll u Beogradu”, dok se Velid predstavio pjesmama “Ako me voliš, pogledaj me” i “Mujo kuje”.

Duel je bio fantastičan, a kako su oba takmičara dobila po 6 glasova, uslijedilo je preglasavanje.

Međutim, poslije toga rezultat je bio 4:2 u korist Velida.

– Ivane, ti si prvu pjesmu nakon onog našeg razgovora u hodniku otpjevao brutalno. Bolje od originala i za to ti skidam kapu, ali Dado Topić je ikona Rock’n’rolla i Balkana, gdje ne smije da se pjeva aproksimativno i tajming je zakon, do te mjere da čak ni djetetu od 17 godina ne mogu da oprostim ovakve greške – rekao je David.

– 17 godina, alo prijatelju – umiješala se Karleuša.

404731c4f61f74f03c1de409bcbc26136e71b76d

– Ovo se ovako ne pjeva – tvrdio je David, pa naljutio Milija koji mu je žestoko odgovorio.

– Ovo su performanse, prolazi sa 6 glasova na keca, ovo je divno vidjeti, ali ja tebe ne razumijem. Ali nisi samo ti target i Sneža i Bosanac – rekao je Mili.

– Šta Sneža?! Nisi valjda u ovoj kombinaciji očekivao da glasam za kandidata broj jedan? – rekla je Snežana.

– Meni je van pameti da mi odlučujemo, ja sam narodnjak, ja glasam za narodnjake. Ja glasam i za narodnjake, za rok i za pank – kazao je Mili.

– Ivane, ti si dečko rođen da se baviš rock’n’rollom, samo ako te neka muka u životu natera radi nešto drugo – tvrdila je Marija.

042961ee79c7b1838447454c7f69d1b753346d16

– Ja moram da zamolim Ivana, ako može da dođe ovdje da mi da jedan autogram. Vredjeće to uskoro. Samo mi se ovde potpiši, pa ću ja to da čuvam, jer nikada se ne zna – rekla je Karleuša i iznenadila sve u studiju.

– Velide dođi ti ovde i samo upiši cifru – našalio se Bosanac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *