SHA NAPISAO IVANI PISMO, PAPIR PROCURIO U MEDIJE: “Ako je istina da se viđaš s Vladimirom neću da…” EVO ŠTA JOJ JE PORUČIO

Nenad Aleksić Ša pobjesnio je kada je saznao da se Ivana viđa sa Vladimirom Tomovićem, pa je osim pretnji na televiziji odlučio da pošalje pismo i dalje zakonitoj supruzi.
Ono što je repera posebno razbjesnilo, jeste činjenica da Ivana ima sva ovlašćenja za njegove račune u banci i da nesmetano može da podiže novac koji mu leže. A kako je saznao da ona ima nešto sa njegovim ljutim protivnikom Tomovićem, razbjesnila ga je pomisao da zajedno troše njegove pare, piše Republika.rs.

On je proteklih dana suprugu nazivao preljubnicom, poručivao joj da se ne igra njegovim novcem, a sada se u javnosti pojavilo i pismo koje je Ša želio da pošalje, ali ga je produkcija “Zadruge” spriječila u tome. Ipak, neko je fotografisao pismo koje je završilo u medijima. A da sve bude gore, Ša u ovom pismu preti supruzi smrću. Sadržaj pisma koje je procurilo u javnosti prenosimo u cjelosti:

– Ako je istina da se viđaš s Vladimirom neću da te vidim kad izađem iz rijalitija, da si odmah napustila moj stan. A ako s tim klošarom trošiš moje novac, ubiću te. Javno si me ostavila, a onda sam ja kriv što sam te prevario. Kako sam ja tebe mogao da prevarim kad si ti mene ostavila? Da me nisi šutnula kao kera, znaš da ništa od ovog ne bi bilo tako. Uskoro bih izašao i uživali bi, putovali, zezali se, ali ti si uništila život i sebi i meni. Razočaran sam tvojim izborom, pored svih ljudi nađeš Tomovića. Sve ću ti oduzeti i ostaviću te bez ičega – napisao je Ša u pismu koje je objavio “Svet”.

Leave a Reply