RASKINULI DARA I TONI?! IZBRISALI SVE ZAJEDNIČKE SLIKE SA INSTAGRAMA: Evo šta je razlog prekida, TONI PREKO OVOGA NIJE MOGAO DA PREĐE – ITCbuss

RASKINULI DARA I TONI?! IZBRISALI SVE ZAJEDNIČKE SLIKE SA INSTAGRAMA: Evo šta je razlog prekida, TONI PREKO OVOGA NIJE MOGAO DA PREĐE

Pevačica Radojka Adžić (44), poznata kao Dara Bubamara, nije više u ljubavi s Tonijem (23) koji je mlađi od nje 21 godinu, a kako „Alo!“  saznaje razlog raskida je pretjerana pjevačicina ljubomora!

Naime, kako je ispričao izvor blizak paru, Darin mladi izabranik nije više mogao da podnese folkerkinu posesivnost i ljubomoru na svaku žensku osobu koja je u njegovom društvu. Iako je par pokušavao da reši svoje probleme i spasе vezu, kap koja je prelila čašu desila se nedavno i tada je Toni riješio da definitivno stavi tačku na romansu s Darom.

dara1

– Dara je Toniju doslovno svakodnevno počela da dosađuje zbog konstantnog prebacivanja za svaku sitnicu. Međutim, Dari je najviše smetalo to što je njen dečko uvijek u društvu djevojаka svojih godina, zbog čega je imala nekoliko ljubomornih ispada. Kada je shvatio da to više neće moći da kontroliše, Toni je rešio da preseče i stavi tačku na njihovu vezu – počinje priču izvor blizak nekadašnjem paru za „Alo!“ i objašnjava:

– Kada su tek počeli da se zabavljaju, oboje su bili svjesni da njihova veza ne može da uspije ukoliko bude bilo ljubomore, pa je Toni otpočetka Dari stavio do znanja da neće mijenjati svoje navike zbog nje. S druge strane, Dara je pristala ne njegove uslove i svjesno je prihvatila činjenicu da se njenom dečku svakodnevno nabacuju mlade i atraktivne devojke. Međutim, Bubamari je vremenom sve to počelo da smeta, izgubila je povjerenje i samopouzdanje i nimalo joj nije bilo lako što je svaka devojka u Tonijevom okruženju zgodna i mlada. Zbog toga mi je često pridikovala, a to je bio razlog njihovih čestih svađa – kaže izvor.

Inače, pjevačica i mladi biznismen bili su u vezi oko devet mjeseci, a Darin izabranik bio je dovođen i u vezu s voditeljkom Dušicom Jakovljević.

– Toni bez problema može da dobije koju god poželi. Oduvijek su mu se dopadale djevojke koje su starije od njega, ali mladalačkog duha. Odnos sa Darom je funkcionisao sve do trenutka dok ona nije počela da ga guši, nakon čega je on rešio da prekine kontakt s njom. Zbog eksponiranja na društvenim mrežama, oboje su doživeli brojne neprijatnosti i osude na račun razlike u godinama, što Toni više nije želeo da trpi. Sada je spreman da krene dalje i da bude u vezi s nekom mlađom djevojkom – rekao je za „Alo!“ dobro obavješten izvor.

Inače, Dara i njen bivši partner nakon raskida otpratili su se i na društvenim mrežama, odakle su obrisali i sve zajedničke fotografije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *