ĐEDOVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU JUTROS, UDARIO NA DEJANA: Otkrio tajne iz Bijele kuće (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević je nastavila da ispituje Marka Đedovića nakon njegovog napuštanja “Zadruge”. On je osvojio 17. mjesto u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu

U jednom dijelu kad pogledam, Dejan više komunicira sa Sandrom od njenog ulaska u vezu sa Anđelom, ali vrlo ružno komentariše. On misli da je zahvalnost riječ, to mi se ne sviđa kod njega. Nije zahvalnost reći, nego pokazati. On je zamjerio Sandri što mu je stavila na teret to što se on odrekao od nje. To što je plakala na novinarima. On kad se zaljubi ima problem, nema pojma ko je ko, ko je šta. Prema meni nije bio takav, odrekao se Sandre i Frana, mene nije. Svako njegovo zaljubljivanje donosi iste probleme, sva sreća nije u potpunosti zaljubljen u Aleksandru, pa neće ući u takve probleme. Bilo mi je žao, postao mi je drag, bio sam sam sebi odgovoran za neke stvari. Poslije svega ovoga, me ne dotiče šta će da radi – rekao je Marko.

Da li si očekivao Sandru i Anđela? – pitala je Dušica.

Znao sam sve vrijeme i ćutao, zato sam imao onakve reakcije i grube riječi. Ona je Franu i meni rekla da neće ništa ovde sa njim, da će napolju. A znao sam da se i kod njega nešto dešava. Jeste Dalila bila problem, tu se napravio kurcšlus. I onda sam ja stisnuo, koga zezaju. Sandra je onda priznala.

Leave a Reply