HANAD DŽEHVEROVIĆ ODUŠEVIO JE SVE U ZVEZDAMA GRANDA, ali malo ko zna da je on oženjen i ima sina: Evo kako mu supruga izgleda – PRELJEPOTICA (FOTO)

Hanad Džehverović jedan je od onih kandidata koga svi željno iščekuju da vide na sceni, a on je i ove subote opravdao sva očekivanja. Osvojivši maksimalan broj glasova, kandidat je priznao da smatra da je nadmašio čak i sam sebe. Ipak, ono što mu je najvažnije jeste da i njegov mentor Marija Šerifović bude zadovoljna njime.

– Marija je sama po sebi jedna od najboljih pjevačica na Balkanu. Kad uspijete nju iznenaditi i dići na noge, meni je to nešto posebno. Mi se viđamo često na probama i ona zna kako ja pjevam, znala je šta ću i kako pjevati, ona mi je i predložila te pjesme. I opet sam je uspeo iznenaditi. Ja ne znam da li treba objašnjavati koliko sam ja srećan zbog toga, srce mi je ogromno – naveo je on.

789d7585314707a342ce9dc9d627737ffc76f5c6

Kandidat se u međuvremenu ostvario i u ulozi tate, te ne krije da mu rastanak od sina Denija jako teško pada i da jedva čeka da mu se vrati,

– Otkako sam otac, kada ne vidim sina puno, samo mi je on pred očima i samo čekam da dođem da ga zagrlim i osjetim onaj njegov miris – kaže on.

Na njegovom Instagram profilu pronašli smo nekoliko fotografija sa vjenčanja:

https://www.instagram.com/p/B6wFNrMlRhU/

https://www.instagram.com/p/CFHMOH0Fcun/

Leave a Reply