TELEVISA PRESENTA! SJEĆATE LI SE ZAVODLJIVE GABRIELE SPANIC? Evo kako danas izgleda, BOTOKS PRELIVA

Gabriela Elena Spanic Utrera rođena je 1973. godine u Venecueli i višestruko je nagrađivana venezuelanska glumica i model, a prepoznatljiva je po ulogama u latinoameričkim telenovelama, poput Otimačice, Za tvoju ljubav i Uljeza.

Gabrielina majka je iz Venezuele, a otac joj je emigrirao zajedno sa njenim djedom i bakom iz Hrvatske u Venezuelu, 1947. godine.

Karijeru je započela na izboru za Miss Venezuele 1992. kao Miss Guarico znajući da će je manekenstvo približiti glumi. Bila je izabrana za Miss Guarico (1992.) i Miss Tijela na izboru za Miss Venezuela International. Studirala je psihologiju godinu dana, ali njezina strast je uvijek bila gluma.

8d842fe393e13bf15708

(Printscreen)

Godine 1997. ponuđena joj je uloga u projektu meksičke TV kuće Televise, telenovele Otimačica, zbog čega se preselila u Meksiko. U toj seriji glumila je dvostruku ulogu, bogatu i sebičnu Paolu Bracho te njenu siromašnu i poštenu sestru blizanku Paolinu Martinez. Malo je poznato da je neke dvostruke scene pojavljivanja odglumila zajedno sa svojom stvarnom blizankom.

Danas ima 47 godina i na njenim licu vidljivi tragovi botoksa.

https://www.instagram.com/p/CNddk3NHsmp/

Leave a Reply