SUOČAVANJE: Mina i Tara ponovo zaratile, Ša pokušao da ih smiri ali bezuspešno! Pale su i pretnje (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića:”Zašto slušaš Minu da ti daje savete o Tari?”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ne slušam, i Mina zna moj odgovor na to – rekao je Ša.

Ne znam odakle bih počela, moje mišljenje o njima je katastrofalno i nemam nijednu lepu reč. On kada bude izašao napolje, videće šta je dobio a šta izgubio i ja sam mu rekla da ću ga zvati da ga pitam da li sam bila u pravu! On će plakati i moliti, ja sam to više puta rekla – rekla je Mina.

Videćeš kako ćeš napolju da se provedeš, i on će promeniti broj! Ti ćeš se jako lepo provesti napolju, kao i pre par godina pa kukaš i dan danas – rekla je Tara.

Samo ti pričaj, ja mogu da radim šta hoću i ne trebaju mi odobrenja. A ja ću se lepo provesti i s*re mi se od ovog odnosa i da ih slušam – rekla je Mina.

Ja sam rekao da Mina šta god mi kaže, a Tari je amin sve što joj drugi kažu a ne šta ja kao njen dečko kaže, i niko ne može da utiče na mene – rekao je reper.

Ja od nje ništa ne krijem, ona samo ima sumnju da ja nemam prava osećanja,a on kaže kako je sve muči i kako je depresivna, ali ne shvata da smo mi u vezi i da ja sve trebam da znam i živim u neznanju! – dodao je Ša.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

Leave a Reply