LUKSUZ U 200 KVADRATNIH METARA, OVAKO IZGLEDA STAN U KOJEM ŽIVE ANASTASIJA I NJEN DEČKO ĐORĐE: Staklena terasa, luks kuhinja, detalji ostavljaju bez teksta

Anastasija Ražnatović se sa dečkom Đorđem Kuljićem navodno uselila u stan koji su prošlog mjeseca zajedno kupili u Beogradu.

Kćerka folk pjevačice Cece Ražnatović Anastasija nedavno se uselila u stan koji je sa dečkom kupila na Dorćolu! Mlada pjevačica definitivno je napustila porodičnu vilu u Ljutice Bogdana i sa Đorđem Kuljićem započela zajednički život u Beogradu.

 Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog mjeseca pazarili na Dorćolu. Prije toga su dvije godine živjeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pjevačke karijere riješili su da se nastane u Beogradu. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana – priča izvor. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

foto: Nemanja Nikolić

– Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Namještaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti vjeridba, a onda i svadba.

Prema riječima sagovornika, Ceca je oduševljena što joj kćerka ponovo živi u glavnom gradu i što će moći da je viđa kad god poželi.

– Teško joj je pao odlazak djece iz kuće. Veljko je uglavnom u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom, dok je Anastasija do sada najčešće bila u Novom Sadu. Zato je Ceca presrećtna što joj se miljenica vratila u Beograd, jer najviše voli kad joj je porodica na okupu. Sada se uglavnom svakog vikenda sastaju svi zajedno u porodičnoj vili u Ljutice Bogdana. Kod Cece na ručak dođu i snajka Bogdana, budući zet Đorđe Kuljić, a pridruži im se i pjevačicin dečko Bogdan Srejović – otkriva izvor.

Leave a Reply