ODBJEGLA ZVIJEZDA AMBASADOROVE KĆERI OTVORENO PRIZNALA ZAŠTO SE UGASILA HIT SERIJA: Lijepa Nare odlučila da otkrije ISTINU!

Neslihan Atagül u ulozi Nare u seriji ‘Ambasadorova kći’ uspjela je privući stotine tisuće gledatelja uz male ekrane pa i ne čudi što je odlaskom iz serijala popularnost naglo pala

Štoviše, serija se gasi, a mnogi mediji 28-godišnju glumicu prozivaju da je odlazak opravdala bolešću kako bi ostvarila međunarodnu karijeru Glumica je iskreno progovorila o odlasku sa seta serije koja je bila najuspješniji projekt u njezinoj karijeri, a čini se i kako je nakon opravka uz supruga, liječenje nastavila u Velikoj Britaniji

Mnogi su ostali razočarani jer je turska glumica Neslihan Atagül nakon 36. epizode zauvijek napustila snimanje popularne serije ‘’Ambasadorova kći’ odnosno glavnu žensku ulogu Nare.

screenshot-14

Svoj odlazak ispričala je težom crijevnom bolesti, sindromom propusnosti crijeva, zbog koje u krvotok ulaze štetne tvari poput bakterija, virusa i toksina… Glumica je zato izgubila snagu, izgledala je ispijeno i vidno je smršavila, a odlazak na kućnu njegu uz supruga Kadira Doğulua (38), glumca u kojeg se zaljubila 2013. na snimanju serije “Pitanje časti”, činilo se kao jedino rješenje.

No, mnogi mediji pisali su kako je glumica izmislila bolest, a čak su spominjali i neke nove angažmane koji bi mogli biti razlog napuštanja serije što je na kraju rezultiralo njezinim uranjenim gašenjem. Na ove optužbe osvrnula se i glumica te ih oštro demantirala.  

’Ambasadorova kći imala je veliku gledanost, tisuće su hvatale korak s događajima u seriji. To je moja najuspješnija serija. Kako neki ljudi mogu pomisliti da sam sposobna izmisliti takvu bolest kako bi se povukla sa snimanja? Nisam li mogla izaći iz serije s drugim argumentom koji se čini razumnijim i manje je rizičnim’’, rekla Neslihan Atagül.  

Snimanje serije Ambasadorova kći znatno ju je oslabilo. Dodala je kako se sada oporavlja uz supruga koji je uz nju, no njezino zdravstveno stanje tijekom snimanje serije bilo je ozbiljno ugroženo. 

 ‘’Počela sam se osjećati loše tijekom snimanja. Nastavila sam raditi kako ne bih uznemirila ekipu i uvjeravala se da sam dobro, ali kad sam u kratkom razdoblju izgubila pet kilograma, uz moju krhku građu, promjena na mom fizičkom izgledu bila je itekako vidljiva. No, slabljenje imuniteta i probavnog sustava nije urušilo samo moje tijelo, već i poremetilo percepciju stvarnosti. Energija mi je bila na visini pa sam radila dva mjeseca nakon što sam doznala za dijagnozu, ali fizička snaga me napustila i  bila sam prisiljena sporazumno se rastati od ekipe”, ispričala je 28-godišnja glumica koja je zbog bolesti trebala promijeniti i prehrambene navike. 

Njezin menadžer stranim medijima izjavio je kako je glumica u nestabilnom zdravstvenom stanju i da se morala povući jer je snimanje serije jako iscrpljivalo, a nekada je morala i nositi posebne obloge za trbuh između snimanja scena.  

Odbila je uloge koje bi joj mogle donijeti međunarodnu karijeru No, još zanimljivije, njezin menadžer opovrgnuo je tvrdnje nekih medija o prihvaćanju novih projekata glumice zbog kojih je navodno napustila Ambasadorovu kći.

Tele1 TV također je demantirao da će Neslihan Atagül zaigrati u novim TV ili filmskim ostvarenjima a to se odnosi i na ulogu u trileru “En los márgenes” (Na marginama), španjolsko-argentinskog glumca i redatelja Juana Diega Botta, u kojem je Neslihan trebala igrati sa španjolskim zvijezdama Penelope Cruz i Luisom Tosarom.

Upravo ovu ulogu koja bi joj trebala pomoći da ostvari filmsku međunarodnu karijeru mnogi su vidjeli kako dovoljan razloga za napuštanje serije.  Prema najnovijim informacijama koje prenose strani mediji Neslihan Atagül otputovala je Veliku Britaniju na liječenje. 

Leave a Reply