JELENA KARLEUŠA SE UKLJUČILA UŽIVO U EMISIJU I PROGOVORILA O TRAUM1 nakon diskvalifikacije Vanje Knežević: “MARIJA MI SE….”

U popularnu emisiju na TV Prva “Šok tok” uključila se uživo pjevačica Jelena Karleuša.

Popularna pkevačica prvi put je javno progovorila o situaciji u kojoj se našla zbog diskvalifikovane takmičarke muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Vanje Knežević.

– Naravno da je treba da dam završnu riječ na ovu temu. Najviše sam napada ja istrpila. Izgleda da je karma najačih to. Desilo se i to da sam kao godinama unazad komentarisala stajling jedne takmičarke. Rekla sam da se obukla kao tetka. Pretrpila sam zbog toga prijetnje smrću. Spakovala sam djecu, napustila zemlju, usred školske godine. To su nedopustive stvari. Objasnila sam im da je mama krvia i da im to ljudi pišu – istakla je pjevačica, pa dodala:

– Punoljetni takmičari znaju da će im se komentarisati pjevanje, stajling i energija. Svako ko to ne može to da psihički izdrži, nisu za ovaj posao. Sve ono što mi je gotovo čitav Balkan zamjerio, oni su učinili mojoj djeci. Srećom jaka sam, izdržala sam. Nije mi ovo prvi put. Svaki komentar takmičarima bio je iskren i dobronamjeran – rekla je JK.

Karleuša govori da je Vanja Knežević izmanipulisala narodom, a da su je članovi žirija “Zvezda Granda” podržali.

– Kandidatkinja se sjetila duševnih bolova nakon dva mjeseca. Prevarila je čitav Balkan. Devojčica je zadala sam sebi autogol – govori Jelena i objašnjava u kakvom je odnosu sa Marijom Šerifović:

– Svi članovi žirija stali su iza mene. Marija mi se izvinila. Izgladili smo odnose ovde. Nebitni kandidat nije jači od našeg prijateljstva – zaključila je pjevačica.

Leave a Reply