“BUDI DOBRA, DA NE BUDE…”, OSMAN KARIĆ JAVNO ZAPRIJETIO VODITELJICI ZADRUGE: Čujem, spremaš se za sutra veče.. (FOTO)

Dušica Jakovljević, voditeljka “Zadruge” danas je otišla na zasluženi odmor, a prema pisanju medija, nju će u emisijama “narod pita” pored Milana Miloševića zamijeniti Ivana Šopić, koja je i sama to potvrdila na svom Instagram profilu.

kako je Ivana bivša djevojka Stefana Karića, sada se oglasio i Osman Karić, koji je očigledno upućen da će Ivana voditi emisiju kada Stefan bude u studiju, te joj poručio brutalne riječi.

Osman je, međutim, sakrio lice voditeljke, ali s obzirom da je Šopićeva objavila da će voditi emisiju “Narod pita” sve govori da je Osman upravo na nju mislio kad joj je priprijetio navodnim fotografijama. Mada, postoji šansa i da je Iva Grgurić u pitanju, jer je i ona voditeljka na Pinku, a i bivša djevojka Stefana Karića.

Pored toga, Karić je iznio tvrdnje da je voditeljka “rasturila brak” kao i da je bila navodno sa oženjenim čovjekom, za šta, kako kaže, ima dokaze:

– Čujem, spremaš se za sutra veče. Ej, imam za tebe nešto mnogo veće. Kolo sreće se okreće. Znam u kojoj našoj bratskoj zemlji si bila Koja od drugarica izlazi iz… a ti je upućuješ na adresu kod svog momka, dečka koji je ostao bez supruge zbog tebe. Znam i kad je drugarici pomogao oko nekih stvari (garderobe) znam jer ima fotke. PS: Budi dobra da ne budem “paparaco Kobra”. Dečko još uvijek ima šanse da se vrati ženi, posle mojih fotki, to će biti teško, skoro nemoguće. Sve zavisi od tebe – napisao je Osman u prvom storiju, a potom dodao:

– Ko to nama sutra vodi emisiju “Narod skita”, pogodite ko? I zašto baš ona? Džaba krečite, morate da se liječite! – nastavljao je Osman i objavio sliku djevojke kojoj se ne vidi lice, a da li je mislio na Ivanu Šopić ili ipak na Ivu Grgurić s obzirom da su obe voditeljke na Pinku, ali i bivše djevojke Stefana Karića, ostaje nam da saznamo…

Podsjetimo, portal Puls.online je objavio vest da će Ivana voditi emisije “Narod pita” dok je Dušica na odmoru, što je vjerovatno zasmetalo Osmanu koji ima informaciju da će sutra gosti biti Stefan i njegova djevojka, Jovana.

Leave a Reply