Prijateljica Ivane Aleksić otkrila, evo da li će IVANA OPROSTITI SHA: Dobro je razmislila i donijela odluku, EVO ŠTA GA ČEKA KAD IZAĐE IZ ZADRUGE

Ivana Aleksić priznala je svojoj prijateljici da bi svom suprugu Nenadu Aleksiću Ša oprostila prevaru sa Tarom Simov u “Zadruzi” da nije shvatila da su se između njih rodile emocije.

Reperova žena mjesecima je očajna, a razlog za to je njegova afera sa duplo mlađom zadrugarkom. Iako je isprva mislila da je između Ša i Tare samo flert u pitanju, ubrzo je shvatila da postoji nešto više – da su zaljubljeni. I to je ono što svom još uvijek zakonitom suprugu ne može da oprosti.

Kako saznajemo, Ivana se povjerila jednoj prijateljici o tome šta misli o čitavoj romansi njenog supruga i zadrugarke i priznala da je fizička prevara za nju najmanji problem.
Razlog za to je, kaže sagovornik, to što je i Ivana svjesna da Ša gaji emocije prema Simovljevoj. Ona ga poslije toliko godina zajedničkog života dobro poznaje i to je kod njega primijetila i prije nego što je obelodanio vezu sa Tarom. Zato je i riješila da ga ostavi, što je njemu prenijeto.

Iako je najprije mislila da on samo glumi ljubav prema zadrugarki zarad opstanka u rijalitiju, ubrzo je uvidjela da se prevarila i da se njen muž zaljubio u dvadesetogodišnjakinju. Momenat kada je shvatila da njegov odnos sa Tarom nije šala jeste kada su se žestoko posvađali, pa je Nenad pokušao da pobegne iz rijalitija. On je bio toliko očajan da je počeo i da plače, a njegova žena je tad prejsekla i riješila da dalje nastavi sama.

Ivana ipak neće okončati brak bez riječi, ona je rekla da će se sresti sa suprugom po njegovom izlasku iz rijalitija, kao i da će mu dati priliku da joj sve objasni, ali da nema šanse da se pomire.

Leave a Reply