MILJANA DEMOLIRALA STUDIO PINKA PA SE OBRATILA MITROVIĆIMA: Potpisuje za drugi rijaliti, DOSTA JE ZADRUGE! OBJAVILA SVE JAVNO

U emisiji “Narod pita” koja se emitovala uživo na televiziji “Pink”, Miljana Kulić napravila je haos kada je ušla u sukob sa bivšim partnerom i zadrugarom Lazarom Čolićem Zolom.

Ona je počela da lomi inventar studija, pa uslovila produkciju da će napustiti emisiju ukoliko se Zola vrati pred kamere, jer ih je obezbjeđenje razdvojilo.


Kako je produkcija odobrila da se Zola vrati u emisiju, ona je nastavila da lomi, a onda je i napustila emisiju.

Ono što je skandalozno pored njenog ponašanja u studiju i uslovljavanja produkcije je i ono što je uslijedilo u kolima kada je napustila Šimanovce.

Naime, Miljana se oglasila na svom Instagram profilu, pa najavila povratak na konkurentsku televiziju “Hepi”, a onda zaprijetila čelnicima “Pink” televizije.
 
– Gdje počneš tu i završiš – napisala je Kulićka na prvoj objavi obraćajući se televiziji “Hepi” tagujući ih, a onda je uslijedila pretnja glavnom producentu rijalitija “Zadruga” i Milici Mitrović:

– Sve što ste mi radili, sebi ste uradili!Us*aćemo vam se, a to ćete vidjeti po šeru! Zauvek zbogom! – napisala je Kulićka obraćajući se čelnicima televizije “Pink”.

screenshot-5
screenshot-4

Izvor:Srbijadanas

Leave a Reply