PIŠU DA POLICIJA TRAŽI DARKA LAZIĆA – A SAD SE OGLASILA I MARINA GAGIĆ: Evo šta je njegova vjerenica objavila na Instagramu (FOTO)

Srbijanski mediji, porodica i policija ne mogu, navodno, da dođu do Darka Lazića. Naime, od pjevača ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Sević, a koji sada ima lažnu registraciju.

Policija, navodno, želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se, kako pišu domaći mediji, ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

U međuvremenu se oglasila i Marina na Instagramu, ona je okačila storyje kako se zabavlja sa sinom, dok Darka nije spominjala. Nakon toga je objavila fotografiju sa osmijehom i u opis dodala “Dan bez osmijeha je protraćen dan”.

https://www.instagram.com/p/CNNPiEdno4I/

marinss
screenshot-28

Podsjetimo nešto ranije je njegova majka Branka dala izjavu za Pink.rs:

– Ma to nije istina. On trenutno nije kući, otišao je kod Marine, ona je tamo u Pećincima kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila ako je to sve istina – rekla je Branka.

Leave a Reply