ENA POPOV JE BILA U VEZI SA MARKOM MILJKOVIĆEM: A evo za koga je sada udata, SVI GA JAKO DOBRO ZNATE

Voditeljka i nekadašnja učesnica “Velikog brata” Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom. Njih dvoje trenutno borave na Kopaoniku, odakle se pjevačica uključila i prenijela djelić atmosfere, ali i prokomentarisala svoj odnos sa suprugom.

– Suprug i ja se skijamo do ujutru, prvi smo na stazi, odemo u sobicu, odmorimo, dremkamo. To je za nas luksuz, jer se skoro nije dogodilo da imamo priliku da dremamo u toku dana, pa maksimalno koristimo. Poslije odemo na neki ručak, nešto popijemo, vratimo se u sobu, gledamo seriju, šetamo. Apsolutno jedan savršeni odmor i uživanje. Uživamo kako za sebe, tako i jedno u drugom – rekla je Ena u emisiji “Premijera”.

FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA

Progovorila je i o nesuglasicama koje tokom braka ima sa svojim izabranikom.

Pošto smo mi ovde u fazi medenog mjeseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se sjetim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvježim pamćenje – ispričala je Popovova.

– Djeca su sa bakama, uživaju i šalju nam poruke da se ne vraćamo brzo. Inače suprug i ja imamo to poravilo da s vremena na vrijeme, otputujemo negde potpuno sami, bez djece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i djevojka – dodala je.

Leave a Reply