EVO ŠTA SE DESILO SAT VREMENA PRED DISKVALIFIKACIJU TOMOVIĆA: Mina sinoć ustala za crnim stolom i REKLA CIJELU ISTINU, OTKRIVENI NOVI DETALJI (VIDEO)

Tvrdi da nije imala lošu nameru!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenute su najaktuelnije teme u Bijeloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Mini Vrbaški, a odnosilo se na njen sukob sa Vladimirom Tomovićem ispred prodavnice, sat vremena pred njegovu diskvalifikaciju.

– Zašto je Tomović nasrnuo zvjerski na tebe? – glasilo je pitanje.

foto: Printscreen

Ja nisam imala lošu namjeru, i ništa loše nisam rekla. Bilo mi je žao što je radio te gluposti, i komentarisala sam da ovo ne može da ga odvede nekuda. Rekao je da ne spominjem njegovo ime, i Miljana je onda stala pored njega, i rekla kako ga ja komentarišem. Njegov brat je pričao o meni, Paulina podrška – rekla je Mina.

– Razlog je pominjanje njegovog brata – dodao je Kristijan.

– Sjedili smo Fran, Mina i ja, i pričali smo. Vladimir me posle pozvao, i pitao šta ona priča o njemu, i ja sam rekla ništa, jer sam vidjela u kakvom je problemu. Sutradan je on došao do mene, i nastavljao da ispituje. Ja sam rekla samo da ona zna razlog zbog čega se sve dešava, i rekla sam da apsolutno sve zna. Kada je insistirao ja sam rekla, i rekla sam da sam čula da se svađao sa Minom, i zamolila sam ga da ne pravi dramu sa Minom – rekla je Miljana.

– Nisam imala lošu namjeru – dodala je Mina za kraj.

Leave a Reply