BIVŠI KRIMINALAC SE PRIJAVIO U EMISIJU “BRAK NA NEVIĐENO”: Kad je vidio ko je mlada OSTAO BEZ RIJEČI, pogledajte ko je ušao na vrata u salu (VIDEO)

U novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” pred matičara su stali bivši pljačkaš banke i trbušna plesačica.

Aleksandar (41) je iz Vranja i sada radi kao visinski operater, a Sandra (39) je iz Beograda, bavi se orijentalnim plesom i sama sebi kreira kostime za nastupe. Već na početku bilo je jasno da će reći “da”.

Dragan Kojić Keba i Mirko Kodić, koji su inače kumovi, bili su angažovani da zabavljaju mladence na svadbi – kao već iskusni u tome, što je posebno obradovalo i mladu i mladoženju.

“Ima valjda i taj brak na neviđeno svoju draž u životu. Kad ćeš da se udaš? Kad dođe čas za to”, prokomentarisao je Keba.

Mlada je otkrila i da ju je Jelena Karleuša jednom prilikom angažovala kao rođendansko iznenađenje za Sašu Popovića, kada mu je odigrala trbušni ples uživo u “Grandu”, a priznala je i koliko je najviše dobila za jedan ples.

“Najviše sam za jedan ples zaradila 1.300 evra. To je bilo sa Šabanom Šaulićem i Ildom”, otkrila je mlada, kojoj je inače Branka Blek Rouz kuma i u privatnom životu.

“Radio sam od pljački do napada na službena lica, nekoliko puta sam bio u zatvoru… Ali nisam nikoga ubio”, rekao je pred “oltarom” mladoženja.

I, konačno, kada je došao momenat – rekli su jedno drugom DA! On je “zamišljao takvu mladu” – zaplesala mu je i pred matičarem, a njoj nije zasmetalo što je bivši kriminalac…

Leave a Reply