“POD PRITISKOM MEDIJA SMO SE RAZIŠLI” Jelena Tomašević o krahu ljubavi sa Bosiljčićem: “Nismo znali da se nosimo sa tim…”

Pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić prošli su kroz turbulentnu fazu tokom svoje decenijske ljubavi, a malo ko zna da su se jednom prilikom i rastali.

Danas važe za jedan od omiljenih parova sa javne scene, međutim, nije oduvijek bilo lako.

Malo ko se i sjeća da su u jednom periodu raskinuli, te da je svako krenuo svojim putem. O ovoj životnoj fazi pjevačica je i otvoreno govorila za medije.

– Desilo se to prije više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to – treba ili ne treba. Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umjeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali – ispričala je Jelena svojevremeno u emisiji “Kec na jedanaest”.

Ipak, da su suđeni jedno drugom shvatili su nakon nekog vremena te su se pomirili i vjenčali, a kao kruna ljubavi na svijet je došla kćerkica Nina koja je danas centar njihovog sveta.

Inače, njihova ljubav počela je kao na filmu. Ivan je Jelenu primetio tokom jednog njenog nastupa na televiziji i tada ga je potpuno opčinila. Ispostaviće se, u godinama koje slede, da ga osjećaj nije prevario te da je to zaista bila ljubav maltene na prvi pogled.

Na vječnu ljubav zavjetovali su se krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Sledeće godine ostvarila im se najveća želja, postali su roditelji kćerke Nine.

Leave a Reply