VIDEO Pogledajte dirljiv trenutak tokom potresa: Sve se počelo tresti, a medicinske sestre pokazale su nevjerojatnu hrabrost i golemu ljubav

Internetom se širi snimka iz bolnice u Gaziantepu, u Turskoj, na kojoj se vide dvije medicinske sestre kako u trenutku potresa dolaze bebama u inkubatorima kako bi ih pridržale.

Turski ministar zdravstva Fahrettin Koca objavio je video u trenutku snažnog potresa u Turskoj. Na njemu se vide dvije medicinske sestre kako ulaze u prostor bolnice u kojoj su bebe u inkubatorima. Pridržavale su ih dok se tlo treslo. U manje od 24 sata, video je pregledan više od dva milijuna puta.

U tom šoku naše dvije prijateljice, medicinske sestre, pokazale su nevjerojatno ponašanje. Umjesto da izađu van, medicinske sestre State i Gazel koje rade na odjelu za neonatalnu intenzivnu njegu bolnice Gaziantep İnayet Topçuoğlu pokušale su spriječiti da se inkubatori s bebama prevrnu”, objavio je turski ministar zdravstva.


Broj mrtvih u strašnim potresima u Turskoj i Siriji prešao je 30.000. Sedmi dan zaredom nastavljaju se očajničke akcije spašavanja.

Leave a Reply