“Kad mi je kćerka ostala trudna “

Kad mi je kćerka ostala trudna sa 17 godina vanbračno i mi i roditelji njenog momka bili smo joj podrška da ne abortira, zadrži bebu i da ćemo mi paziti unuče dok se ona iškoluje, završi srednju školu i fakultet i zaposli.

Rodila je zdravo pravo dijete, niko sretniji od nas i taman kad se zaposlila u struci dječaku su otkrili prekasno na sistematskom za polazak u školu, tumor sarkom u zadnjoj fazi, pitanje je dana kad će umrijeti jer je u komi i na morfijumu.

Kćerka je sada ljuta na nas i kaje se što nije abortirala, krivi nas što smo je ubijedili da zadrži bebu, kako smo mogli znati. Kaže sad bi bila sretna i ne bi oplakivala gubitak djeteta.

izvor: (ispovesti.com)

Ana Ćurčić razgovarala je u “Šiša baru” sa Markom Đedovićem.

Tom prilikom je otkrila kako njen bivši nevjenčani suprug, Zvezdan Slavnić planira da uđe i u sedmu i osmu sezonu rijalitija “Zadruga”.

– Ja verujem u ljubav, da ne verujem ne bih radila sve ovo i onda ti neko kaže: “Meni je žao što mi više nikada nećemo biti zajedno jer ja ću ući u 7. i 8. sezonu!” Čekaj, pa i ako si nešto pogrešio u životu, prijateljstvu i ljubavi, treba da pokažeš borbu čoveče. Rekao je čak i da se desi situacija da mu oprostim, znači on već polazi od situacije da sam mu ja oprostila, zato što je Ana mnoge stvari opraštala, zato je njemu ovako neverovatno da sam ja ovako ovde. Da sam ja ne mestu zločina u stvari. Jer po njemu je ovo trebalo da se odvija, znaš kako? Da ja za pet meseci smršam još 10kg, da se borim sama sa sobom kod kuće, da on izađe i da mi možda kaže: “Ljubavi, čoveče, desilo mi se, eto, polupao sam u rijalitiju” i da mi ispriča svoju priču – izjavila je Ana.

Leave a Reply