AKO NISTE MOGLI DA SASTAVITE KRAJ S KRAJEM, ODAHNITE: Ovim znacima će SVANUTI – uspjesi na svakom polju, evo i kada!

Astrologija otkriva kojim znacima prestanak retrogradnog hoda Marsa donosi sreću.

Još 20. avgusta prošle godine, Mars je ušao u Blizance, a tako će ostati sve do 25. marta 2023. godine. Nije uobičajeno da jedna planeta provede toliko vremena u jednom znaku, a to se trenutno dešava zbog retrogradnog hoda Marsa, koji će trajati do 12. januara. Ovakvo kretanje je mnogima otežalo koncentraciju i donijelo svađu i probleme u komunikaciji.

Ukoliko ste poklekli, izgubili volju i prestali da budete optimistični, sigurno ste rođeni u nekom od znakova koji slijede u nastavku. U četvrtak ćete konačno osjetiti boljitak. Postaćete poletni, dobićete motivaciju i novu energiju. Horoskop otkriva koji znaci će osjetiti najveće olakšanje:

BLIZANCI

Retrogradni Mars je u vašem znaku, a to znači da je sigurno imao najveći uticaj na vas. Možda ste osjećali da ne možete da predahnete, što je rezultiralo brojnim konfliktima, nervozom i pesimizmom. Kada Mars prestane sa svojim retrogradnim hodom, počećete da ostvarujete sve ono što želite. Nazdravite, pred vama su novi počeci!

DJEVICA
Mnoge Djevice nisu uspjele da ostvare ciljeve tokom proteklih nekoliko mjeseci, zbog čega su se suočile sa neuspjesima. Zato su odlučile da pojačaju stepen odgovornosti, ali ih je stres nadvladao. Direktan hod Marsa donosi olakšanje u četvrtak i učiniće da postavite nove, dugoročne cilje koje ćete sa lakoćom ostvariti. Radujte se novoj energiji!

RIBE
Retrogradni Mars je u ljudima rođenih u znaku Riba probudio mnoge emocije. Falila im je podrška bliskih ljudi, a velika je vjerovatnoća da su se suočili sa porodičnim problemima koji su ih iscrpili. Sada ćete konačno osjetiti ko je uz vas i ko vam pruža vjetar u leđa, a to će vam pomoći da se upustite u nove poduhvate i izazove. Spremite se!

(MONDO)

Leave a Reply