NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će zveckati pare u novčaniku do 18. februara

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a Merkur je od danas u Vodoliji, tako će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Oslobađamo se negativnih stvari iz prošlosti, jer na nebu nijedna planeta nije retrogradna, što znači da planovi konačno mogu da se ostvaruju. Merkur, planeta komunikacije i rješavanja problema gazi u Vodoliju, pa donosi nove načine zarade, ali i priliku da uvidimo stvari na potpuno drugačiji način.

Nalazimo se u sezoni Vodolije, a Uran iz Bika nas tera da štedimo. Ovo često donosi sukob starog i novog, pa nije dobar trenutak da budemo rastrošni.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 18. februara, onda su to znakovi: Jarac, Bik, Lav i Škorpija.

JARAC
Merkur i Sunce u Vodoliji donose vam mogućnost da zaradite novac od dodatnog posla. To može da bude i ponuda za bolje plaćen posao. Mnogi pripadnici vašeg znaka će biti zatrpani poslom i zbog toga će imati para.

BIK
Kolo sreće se okreće, a Merkurov ulazak u Vodoliju donosi vam zaradu kroz novu poziciju u karijeri. To može da bude i neki dodatni projekat gde ćete na neki način “prodati svoju ideju”. Ovo je period u kojem možete da unovčite svoje znanje.

LAV
Merkur u Vodoliji donosi vam zaradu krou novi vid poslovnog partnerstva. Vodolije vam odgovarati kada je u pitanju saradnja za novac. To će biti nešto potpuno novo u odnosu na sve ostalo što ste radili.

ŠKORPIJA
Dobra pozicija Jupitera osigurava vam zaradu kroz poslovne projekte, ali i mogućnost dobijanja povišice. Ovan će vam biti odličan saradnik za zaradu. Ukoliko želite da dobijete bolje plaćen posao, sada je pravi trenutak.

(Informer.rs)

Leave a Reply