POTPUNI TRENUTAK LUDILA! Publika ometala Đokovića, on se okrenuo i počeo psovati: “Je**m vam svima mater! NIJE ŠTEDIO NI IVANIŠEVIĆA

Novak Đoković trenutno igra finale Australian Opena protiv Stefanosa Tsitsipasa, a i u ovom meču srbijanski teniser često pokazuje žute minute koje su praćenje nevjerovatnim psovkama.

Novak Đoković i Stefanos Tsitsipas bore se za naslov na prvom Grand Slamu sezone Australian Openu, a ponovo je srbijanski teniser bio u centru pažnje.

Publika na Rod Laver Areni često je ometala srbijanskog tenisera tokom drugog seta. To mu se nikako nije dopalo i odlučio im je uzvratiti.

Nakon što je uzeo jedan od gemova krenula je salva psovki prema tribinama i jasno se moglo pročitati s usana Novaka Đokovića.

“Je*em li vam mater svima u pi**u”, vikao je Đoković gledajući ka tribinama i navijačima koji su ga uznemiravali većim dijelom drugog seta.

Prije ovog ‘nastupa’, Đoković je ponovo imao i verbalni duel sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem od kojeg je tražio pomoć.

“Pričaj, pričaj. Tri puta ti govorim”, vikao je Đoković na Ivaniševića tokom jednog od gemova.

Često su u posljednje vrijeme Ivanišević i Đoković u centru pažnje. Novak često ne može da kontroliše emocije na terenu i dese se ovakve scene.

Nedavno je na turniru u Australiji koji je služio kao priprema za Australian Open istjerao iz lože i rođenoga brata jer mu je smetao.

Podsjetimo, na tribinama u finalu nema Novakovog oca Srđana koji je nestao iz javnosti nakon skandaloznih fotografija s ruskom zastavom.

Novak bi u slučaju osvajanja titule došao do 10. Australian Opena u karijeri i 22. Grand Slama te bi se izjednačio s Rafaelom Nadalom po broju titula.

Inače, srbijanski teniser vodi s 2:0 u setovima i na odličnom je putu da osvoji novu titulu u Melbourneu, jubilarnu 10.

Leave a Reply